Gjesi

Otoplastika, Kirurgjia e veshëve - Dr. Abdurrahman Zogaj - Otorinolaringolog, Spitali Amerikan | T7

1.6K views 21/11/2023 15:42

Po e presim vajzën e tretë, Kryetari i Gjilanit në një rrëfim për familjen dhe karrierën | T7

321 views 18/11/2023 13:56

Orëndreqësi, që çdo ditë udhëton nga Shkupi për të hapur dyqanin e tij në Kaçanik | #gjesi | T7

780 views 17/11/2023 11:30

U bullizua në fëmijëri, sot është Miss Londra - rrëfimi i shqiptares Françeska Murati | #gjesi | T7

954 views 16/11/2023 12:45

Ansambli Gryka e Kaçanikut gati për festivalin e këngës popullore për fëmijë | #gjesi | T7

483 views 16/11/2023 12:18

Tjegullore, lagjja ku u lind dhe u rrit Vjosa Osmani, fqinjët flasin për presidenten | #gjesi | T7

2.3K views 14/11/2023 11:15

Shfaqja Grafitet premierë në festivalin Ditët e komedisë shqiptare në Preshevë | #gjesi | T7

163 views 13/11/2023 12:45