LIVE

FAVORIT

Lista e Kosovës, akuzat për favorizime e ankesat në referim, fitoret në tavolinë | FAVORIT | T7

7.3K views 18/03/2024 00:03

Kriza e Ballkanit, -lufta- për titull, -kungjat- mes rivalëve, ankesat në referim | FAVORIT | T7

6.6K views 25/02/2024 23:40

Zà me Kaltërinen

Maliqin që fshatarët nuk e bëjnë të ndihet vetëm, vëllai iu zhduk | Zà me Kaltërinen | T7

2.3K views 06/04/2024 18:02

Brenda Kabashit të furrëtarëve ku burrat lënë familjet e punojnë jashtë | Zà me Kaltërinen | T7

5.5K views 30/03/2024 19:02

Mësuese Marta që jeton në shtëpi libër, barti me traktor gratë në luftë dhe nuk u martua | T7

6.9K views 23/03/2024 19:00

MAJTAS JO DJATHTAS